woensdag 6 september 2017

een blog, en nu?

Goed, dan zijn we een blog gestart en wat dan?
is er wel zoveel te vertellen over Jesse en Sander?

Nou,volgens mij niet (en ik zeg dat echt niet om bescheiden over te komen) we zijn al flink wat jaren bij elkaar sinds onze tienertijd al. We zijn dan ook onze échte eerste liefdes-partners, uiteraard hebben we eerst ook wat geëxperimenteerd met eerdere vriendjes /vriendinnetjes. Maar zoals dat vaak in het begin van een relatie is waren we uiteraard niet direct zo kinky / experimenteel met elkaar zoals we nu zijn.

Eigenlijk geen idee hoe dat zo gegroeid is, denk dat dat toch een soort van nieuwsgierigheid is geweest. Kan me nog wel herinneren dat Jesse een keertje aangaf dat het haar wel heel geil zou lijken als we met een zogenaamde pussy-pump (een vagina pomp dus) zouden gebruiken. Destijds hebben we die gelijk besteld maar zoals het ook met sex-speeltjes is, daar niet veel geld aan uit gegeven en viel de eerste kennismaking daarmee tegen. Goedkoop uiteindelijk toch duurkoop (en een tegenvaller)

Gelukkig hebben we vorig jaar wel een fatsoenlijke pomp gekocht, uiteraard na vele ervaringen op fora's te hebben gelezen. Voordat we wat uitproberen lees ik me zoveel mogelijk in, ik hou ervan om goed op de hoogte te zijn en er het maximale eruit te halen.

De pomp die we nu hebben gekocht hebben we uiteraard uitgeprobeerd en direct al een betere ervaring dan met de goedkope, foto's hiervan plaats ik (uiteraard) nog een keer. Overigens hebben we niet alleen een vagina pomp maar ook een zogenaamde clitsucker (klit pomp) maar hierover later meer in een volgende blog.

Uiteraard hebben we nog fantasieën, of we die nog ooit gaan uitvoeren weet ik niet, daarvoor heten het ook fantasieën ;-)

Een van haar fantasieën is om een keer in een gynaecologenstoel te liggen, het idee dat ze zich daar volledig kan ontspannen terwijl ik allemaal geile dingen met / bij haar doe windt haar op. Wellicht voeren we dit ook nog wel een keer uit, je kunt namelijk ruimtes huren waar bijvoorbeeld zo'n stoel staat. Volgens mij ook wel in een aantal parenclubs, wellicht komen we daar ook nog eens ooit. Het lijkt Jesse namelijk wel geil om in zo'n club te kijken én bekeken te worden wanneer we het samen doen.

Mijn fantasie? Die is denk wat veel mannen fantaseren, Lijkt mij heerlijk om mijn vrouw een keer met een andere man te verwennen, Met vlagen lijkt dat haar ook heerlijk om daarna (ik denk wanneer de vrouwelijke onzekerheid toe slaat) weer aan te geven dat het haar helemaal niets lijkt. We zijn fervente sauna bezoekers dus wellicht komt het nog eens zover dat we daar iets geils meemaken waardoor ze opeens er aan toegeeft. Ik stel me zo voor dat er in de whirlpool bijvoorbeeld een onderzoekende hand over haar benen glijdt die vervolgens een vinger in haar kutje laat verdwijnen. Ik mag graag geloven dat ik haar zó goed ken, dat wanneer ze er aan toegeeft haar remmingen zullen verdwijnen en ze helemaal los zal gaan en er geen genoeg van zal kunnen krijgen...

Daarom is een parenclub bezoek misschien niet eens zo'n heel gek idee en komen zowel haar als mijn fantasieën daar uit :-) nu nog moed verzamelen.

Als mijn verhalen te lang zijn dan hoor ik het uiteraard ook graag, voor nu stop ik maar met deze. Maar uiteraard niet zonder een paar geile foto's...
2 opmerkingen:

  1. Mooie geile foto's!! En wat superglad gschoren dat mooie kutje. Ga door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als de rest van Jesse ook zo mooi is, dan gaat Sander nooit voor een ander.

    BeantwoordenVerwijderen

Daar zijn we weer (een beetje dan)