donderdag 14 september 2017

een clitsucker / pomp op haar klitje

Moet heel eerlijk bekennen dat ik niet meer weet wanneer we hier ooit aan begonnen zijn. Weet nog wel dat het een idee van Jesse was, "schat, het lijkt me lekker om een keer zo'n clit pomp te proberen".

Ik was zo aangenaam verrast dat ik in de auto ben gesprongen om een 20km verderop in een sex shop een clit-sucker ben gaan kopen. Op de terugweg dacht ik nog, sh*t, ik heb me hier helemaal niet in verdiept, zou ik wel een goed speeltje hebben gekocht?
Thuis lag ze al op bed te wachten, heerlijk in bad geweest en nieuwsgierig wat er zou gaan komen. Na wat gesabbeld te hebben op haar klitje (moet voor gebruik met de clit pomp ook nat zijn) zet ik een van de glaasjes op haar klitje en knijp zachtjes in de bal. Ik zie direct dat haar klitje omhoog in het glaasje gezogen wordt en zie dat Jesse nu al haar rug kromt omdat ze het lekker vind. Na een minuut of 6/7 haal ik het glaasje er weer af en sabbel op haar klitje, ik voel met mijn mond goed dat haar klitje opgezwollen is en vind het heerlijk om haar klitje zo te voelen. Ik merk aan Jesse ook dat ze het lekker vind (niet geheel onbelangrijk 😉) even later zet ik de clit sucker weer op haar klitje en zie dat haar klitje nóg hoger in het glaasje gezogen wordt. Het ziet er zelfs een beetje uit als een bloempje (zie foto's) 

Ik herhaal een aantal keer dit patroon en zie dat haar klitje op het laatst het glaasje bijna helemaal vult. Ook in mijn mond voel ik goed dat haar klitje zo groot is geworden. Een fantastisch gevoel om haar klitje zo te voelen en er met je tong overheen te gaan. 

Jesse trekt met beide handen haar billen uit elkaar en vraagt, nee smeekt me bijna om mijn pik in haar kontje te steken en te laten klaarkomen. Met haar klitje zo opgezwollen en supergevoelig komt ze (terwijl ik ook haar kontje neuk) als heel snel en heftig klaar. Ben ik blij dat ik nog even naar de sex shop was gereden.

Ik hoef jullie niet te vertellen dat het niet bij die ene keer is gebleven...

Op de blog van Masto hebben jullie waarschijnlijk al eens foto's van ons gezien. Daarom plaats ik eerst wat nieuwe met daaronder diegen die ook op de blog van Masto staan (op die foto's is haar klitje ook groter)


en de (misschien al bekende) foto's;


2 opmerkingen:

  1. Tsjonge wat een lekkere foto's. Je kunt goed zien dat Jesse met volle teugen geniet. Je hebt gelijk over dat bloempje; het lijkt echt op een bloempje in een vaasje. Ga zo lekker geil door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 50 Vijftig foto's! van een zeer intiem plekje die we niet vaak zo heerlijk open, bloot en vergroot zien. We kunnen onze seksuele gevoelens er enorm mee opvoeren!
    Is het ook mogelijk om hiermee haar tepels te bergroten?

    BeantwoordenVerwijderen

Daar zijn we weer (een beetje dan)