donderdag 14 september 2017

Haar kontje oprekken

Zoals jullie weten hebben we een aantal voorkeuren op sex-gebied, de een is misschien wat extremer (sounding / fisting) dan de ander (anaal, speeltjes)

Vooral anaal is wel iets waar we beide plezier aan beleven, ik om het te doen en zij om het "te ondergaan". Gelukkig vinden we het allebei belangrijk dat we fris zijn, met anaal vinden wij dat uiteraard nóg belangrijker dan anders. Jesse zorgt er dan gelukkig ook voor dat ze superfris is zodat we geen vervelende momenten hebben.

Ze is trouwens niet meteen vanaf het begin meteen liefhebster van anaal geweest, kan me nog herinneren dat ik het voorstelde om het te doen en zij daarmee twijfelend instemde. Toen ik haar voor de eerste keer in haar kontje neukte vond ze het absoluut niet prettig en zijn we er uiteraard mee gestopt. Haar plezier gaat voor mij boven mijn eigen plezier en zal ik er alles aan doen om het voor haar zo plezierig mogelijk te maken, ik weet het, het klinkt klef maar zo steek ik nu eenmaal in elkaar.

Een paar jaar na haar eerste ervaring met anale sex, gaf ze, tot mijn grote verbazing, aan dat het haar toch wel geil leek om in haar kontje geneukt te worden en het nogmaals te proberen. Hierop heb ik me meerdere malen ingelezen op het internet. Geduld en geduld is het key-woord wat nodig is, geduld en glijmiddel.

Dus als je een tip wil op gebied van (eerste) anale sex, dan is dat dus je geduldig moet zijn. Begin met een vinger of eventueel een klein speeltje wat ruim voorzien is van glijmiddel / spuug. Neem je tijd en focus je er niet op om 'm in haar kontje te steken, laat haar wennen aan het gevoel en ga steeds een stapje verder, eerst één vinger en na een tijdje een tweede, of een iets groter speeltje.

Ondertussen, vind ik, dat we er behoorlijk ervaren in zijn. Jesse vind het heerlijk als ik ook met haar kontje speel. Zo vind ze het heerlijk als ik haar kontje oprek met o.a. een speeltje wat ik op een duitse website heb gekocht, een ass-spreader. Lange tijd hebben we ook geprobeerd of mijn hand in haar kontje past zoals we ook met haar kutje doen. Dat is helaas niet gelukt, we hebben het idee dat we dichtbij waren maar het om anatomische reden (het gaat gewoon niet met haar kontje) nier zal lukken. Gelukkig vermaken we (ik) ons toch wel maar haar kontje. Hieronder wat foto's van één van onze anale spelletjes /activiteiten met het speeltje wat ik hierboven heb genoemd. Veel plezier met het bekijken daarvan!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Daar zijn we weer (een beetje dan)