donderdag 21 september 2017

Sounding bij haar én bij mij.

Misschien eerst eens uitleggen van sounding is, ga er vanuit dat we niet allemaal experts zijn 😃 en ga er maar voor zitten, het is een lekker lang verhaal.

Als je Googled krijg je als zoekresultaat vaak een omschrijving als "Sounding is het stimuleren van de plasbuis. Dit kan gedaan worden bij zowel mannen als vrouwen. Het stimuleren wordt uitgevoerd met een daarvoor gemaakt seksspeeltje. Zo’n seksspeeltje welke hiervoor gemaakt is heet een dilator of sound. Dit seksspeeltje wordt ingebracht in de plasbuis tot de prostaat is bereikt. Wanneer dit speeltje is ingebracht zijn er verschillende mogelijkheden van stimuleren."


Nou, daar is alles eigenlijk wel mee gezegd. Sommige zullen denk "nou dat is mij te extreem". Het is inderdaad wat aparter dan de "standaard-sex" maar extreem? Dat ligt eraan, als je naar filmpjes Googled dan kom je inderdaad ook wel extreme filmpjes tegen maar is dat niet bij alles zo? Je kunt ook gewoon teder en lief dingen uitvoeren of uitproberen.


Denk dat je gewoon niet meteen van alles (extreem) moet willen, begin gewoon klein en ga van daaruit verder. Ik geloof dat we bij Jesse begonnen zijn met proberen, we hebben op een website een aantal (sterke) glazen staafjes gekocht in verschillende maten. Sleutelwoord is ook hier weer geduld én glijmiddel. Maar eerst wat andere tips / waarschuwingen, omdat de plasbuis niet veel gewend is is deze bijzonder gevoelig en kwetsbaar, een ontsteking is natuurlijk wel het laatste wat je wil.


Onze ervaring dan maar, nadat we heerlijk met elkaar wat met elkaar gespeeld te hebben gaat ze in relaxte, ontspannen positie liggen. Haar heerlijk nat en roze kutje voor me uitgespreid. Met de speculum spreid ik haar kutje nóg meer en komt haar plasgaatje goed zichtbaar vrij te liggen. Met het staafje glijd ik over haar venusheuvel, via haar klitje en over haar heerlijke schaamlippen. Ik doe wat glijmiddel op het staafje en haar plasgaatje en druk heel voorzichtig en langzaam het staafje een aantal millimeter naar binnen en let goed op haar lichaamstaal, vervolgens wacht ik een aantal seconden en ga steeds een paar millimeter verder met het staafje tot deze er voor de helft erin zit. Mijn god het uitzicht op haar plasgaatje wat uitgerekt en gevuld word zorgt ervoor dat ik bijna spontaan klaarkom!

Voorzichtig trek ik het staafje er bijna uit en schuif deze er weer (voorzichtig uiteraard) er weer in, ik vraag aan haar wat ze ervan vind. Ze geeft aan dat ze niet goed weet hoe het aanvoelt, voelt niet pijnlijk maar weet ook niet of het lekker is. Ik haal het staafje eruit en laat even voor wat het is. Met mijn tong begin ik haar kutje te verwennen en sabbel heerlijk op haar klitje. Een minuut of 10 later doe ik wederom wat glijmiddel op haar plasgaatje en staafje, haar plasgaatje staat nog steeds een beetje open van zojuist en meer dan anders, weer duw ik het staafje langzaam naar binnen en terwijl ik op haar klitje sabbel schuif ik het staafje heen en weer. Ik merk dat haar kutje écht kletsnat word en ze komt in een mum van tijd klaar terwijl ik haar klitje in mijn mond heb. 

Ik haal het staafje eruit, verwijder de speculum en stop mijn pik in haar kontje. Terwijl ik haar kutje nog voel samentrekken van haar orgasme neuk ik haar en kom, al enorm opgegeild door het bijzonder geil voorspel, binnen no-time klaar.


Een aantal weken later (geen paniek ik heb ook wat foto's gemaakt van het staafje in haar plasgaatje en die volgen ook na het volgende verhaaltje) geeft ze aan het bij mij te willen proberen. Dat lijkt mij ook wel wat, ze pakt het glijmiddel erbij en doet wat op het staafje, uit mijn pik komt al voorvocht dus dat heeft geen extra glijmiddel nodig. Ze schuift het staafje, met een iets grotere diameter, in mijn pik en ik voel dat ik héél hard wordt. 

Het is een heel apart gevoel wat niet duidelijk uit te leggen is, misschien is het ook wel het idee dat je wat aan het doen bent wat niet standaard is. Terwijl het staafje in me zit likt ze aan mijn pik en die lijkt nog gevoeliger te zijn dan anders, WOW wat een heerlijk gevoel. Langzaam begint ze me af te trekken terwijl ze het staafje in mijn pik gedrukt houdt. Al snel kom ik krachtig en heftig klaar en bedenk me dat dit wel voor herhaling vatbaar is :-)2 opmerkingen:

  1. Wat een geil verhaal! Ik word al nat van het lezen alleen! Als ik jullie foto's bekijk, krijg ik een harde erectie. Vooral doorgaan jullie beiden!
    Groet, Ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker geil om van zo lekker dichtbij jullie intieme speelplekjes te mogen bekijken. Het is altijd spannend hoe diep je kunt gaan. Bij haar zit je zo in de blaas, maar bij hem is het wat lastiger om door de prostaat in de blaas te komen. Maar wat minder diep is ook al heeeeel geil en opwindend.....

    BeantwoordenVerwijderen

Daar zijn we weer (een beetje dan)