zaterdag 7 oktober 2017

Mijn hand in haar kutje, oftewel Fisting.

Goedemorgen (nog net)

Jullie hebben waarschijnlijk wel opgemerkt dat ik het heb over kontje of kutje. Simpelweg omdat ik dat liever vindt klinken dan kut of kont. Zo ook met het volgende, Jesse vind het lekker om te voelen hoe mijn hand haar kutje opvult. In het Nederlands wordt dit "vuistneuken" genoemd. Ook weer zo'n term waarmee het gelijk "lomp" wordt ondanks dat het (bij ons) zeer zeker niet het geval is. Op het grote boze www zie ik inderdaad wel eens filmpjes waar de term vuistneuken prima van toepassing is en men lomp een hand / vuist in en uit een kutje beweegt., vaak zijn dat filmpjes waarbij de vrouw luid kermend ligt te genieten (of misschien toch niet?) 

Kan me vaak niet aan de indruk onttrekken dat het geen "echte sex" is maar waar men porno denkt te maken, luid gillende vrouwen die het behang van de muur krabben en mannen die halve liters sperma door de lucht schieten. Ik ben blij dat Jesse een stille genieter is en niet gaat liggen kermen en gillen tijdens de sex, Zou me maar moeilijk kunnen concentreren en tevens afvragen wat ik aan de kinderen moet uitleggen als ze komen vragen wat er in hemelsnaam met hun moeder aan de hand is 😊

Maar ik dwaal af, Zoals gezegd, Jesse vind fisting (klinkt liever dan vuistneuken hé) op zijn tijd erg lekker.  Ze kwam hier een aantal jaar geleden "out of the blue" zelf mee, ik was aangenaam verrast, erg verrast.

Dus ik het internet maar opgedoken hoe we/ik dat moesten aanpakken. We waren vast niet de eerst die dat wilde gaan doen. Gelukkig zijn er allerlei fora's (ja écht) die over fisting gaan en waar je veel tips en tricks kunt vinden. En ook hier komt het bijna op hetzelfde neer als wanneer je voor het eerst aan anale sex wil beginnen.

De beste tips zijn dan ook, glijmiddel, glijmiddel en nog eens glijmiddel. Als je denkt genoeg glijmiddel te hebben neem dan nóg meer glijmiddel. Tevens is het belangrijk om korte nagels te hebben zonder scherpe randjes, je wil immers wel dat het een succes gaat worden.Eventueel kun je latex handschoenen gebruiken. En had ik al verteld dat je veel glijmiddel moet gebruiken ? 😋 We hebben, toen we aan fisting begonnen, een pot glijmiddel gehaald en ik overdrijf niet, een echte pot, speciaal voor fisting.

deze dus


Een in wateroplosbare fisting gel op waterbasis zodat je zeker bent dat de smering goed is maar ook goed van je kleren of beddengoed te halen is. De gel heeft een langdurige glijvastheid. Er is geen gebruik gemaakt van olie- vet- of parfum. Het is reukloos, het kleeft niet en druppelt niet. Het lijkt er ook op dat in deze gel een stofje zit die iets minimaal verdoofd. We hebben deze niet meer nodig en volstaat een andere glijmiddel ook, in veel gevallen is Jesse al zo nat van zichzelf dat we geen extra glijmiddel nodig hebben.

Denk ook niet, althans ga er niet vanuit, dat het direct de eerste keer lukt. Geduld is dus ook belangrijk. Zorg er voor dat je partner ontspannen is (duh) en er zo relaxed mogelijk bijligt waardoor ze kan ontspannen. Je begint met één vinger en langzaam bouw je het op door er steeds een vinger toe te voegen, let ook goed op haar lichaamstaal. Leid haar ook een beetje af door ondertussen andere dingen te doen, lik bijvoorbeeld aan haar tepels, klitje en streel haar met je andere hand. 

Jesse vind het vaak fijner als ik eerst haar piercing uit doe, met name omdat deze anders gaat "trekken" als haar kutje zo opgerekt word als ik mijn hand in haar kutje stop. Wat een gewéldig gevoel als je haar kutje zo om je hand / vuist voelt, niet te beschrijven. Probeer het dan ook zeker!  De foto's hieronder halen je misschien wel over? 😀😀😀 

In ieder geval een fijn weekend!!eens kijken of een filmpje posten ook lukt:


1 opmerking:

  1. Ziet er zeer opwindend uit! Mooie scherpe close-up foto's. Genieten tot in detail......!

    BeantwoordenVerwijderen

Daar zijn we weer (een beetje dan)