woensdag 31 januari 2018

Daar zijn we weer (een beetje dan)


Door persoonlijke omstandigheden (waaronder een ongeluk van mij) hebben jullie al een tijdje niets meer gehoord, of gelezen in dit geval, van ons. Tijd om daar wat verandering in aan te brengen toch?

En, zoals vaker beloofd, gaan we proberen om wat meer online te zijn. Vandaag een keer wat anders als wat jullie van ons gewend zijn, namelijk een review van een sexspeeltje. "Moet dat nu?" hoor ik jullie denken, moeten is een groot woord maar onze reviews hier zullen nét wat anders zijn dan diegene die je op webshops leest. Van die van ons kun je uitgaan dat deze echt, oprecht en dus eerlijk zijn. Mochten we een speeltje dus helemaal niets vinden dan vermelden we dat natuurlijk ook met een onderbouwing.

Uiteraard posten we daar ook foto's bij waar zowel het speeltje als mijn heerlijke echtgenote Jesse op te zien zullen zijn 😊 en die zul je op webshops niet tegenkomen 😋


We houden van anale sex en dat wisten jullie natuurlijk al van de vorige foto's en blogs, zij om te ontvangen en hij vind het heerlijk om te geven. We hebben een voorkeur voor stalen speeltjes en dat heeft RedLightToys geweten, het fijne team van RedLightToys stuurde ons dan ook een metalen butplug toe van Sinner Gear. Na het openen van het discrete bruine doosje zien we een verpakking die niet zo spannend is, en met niet zo spannend bedoel ik eigenlijk oersaai. Toegegeven, met de verpakking doe je niet veel maar het is toch net wat leuker uitpakken als er een mooie verpakking omheen zit en niet van dat grijs / witte toiletpapier. Daar mag de fabrikant toch wat meer fantasie op loslaten. Een mooi kartonnen doosje was toch wel leuk geweest en had een net wat luxere uitstraling gegeven, iets wat met name vrouwen erg op prijs stellen. Wij mannen zijn toch eenmaal geneigd het uit te pakken en ermee aan de slag te willen gaan.


Na het toch wat troosteloze papier verwijderd te hebben ligt daar dan wel een mooi glanzende but-plug je tegemoet te glimmen. De charme van stalen speeltjes is volgens ons dat je het warm (of juist koud) kunt maken, wat dan weer een aangename verrassing kan zijn voor de ontvanger en het is natuurlijk prima schoon te maken onder warm water met een beetje zeep.Allereerst denken we, mwah, da's wel een klein speeltje aangezien we vaak met wat grotere speeltjes plezier maken. Maar met de gedachte dat je tevreden moet proberen te zijn met hetgeen wat je krijgt, besluiten we (uiteraard!) het speeltje te proberen. En eigenlijk hebben we heel veel plezier gehad met dit speeltje.

Zodra ik het eerste (koude) balletje tegen Jesse haar kontje druk, merk ik dat ze haar adem inhoudt, van het koude speeltje of van geiligheid? Zeg het maar, ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat bij elk balletje wat ik naar binnen schuif en haar kontje het speeltje zie omsluiten, haar ademhaling sneller hoor worden en haar kutje steeds wat natter wordt.


Balletje voor balletje verdwijnt het speeltje in haar kontje, zonder glijmiddel het lijkt wel haar kontje de butplug naar binnen "zuigt" !

Uiteindelijk laat ik het speeltje los en schuift deze vanzelf bij Jesse naar binnen, bij het laatste balletje zie ik dat ze het geil vind omdat ze haar rug kromt.


Wat een Jesse een geweldig orgasme oplevert is dat als ze bijna klaarkomt het speeltje er in één beweging eruit te halen, niet op een lompe manier maar in een vlotte beweging. Als ik dan zie dat haar kontje zich weer sluit dan druk ik met dezelfde beweging het speeltje weer terug er in. Als ik dan óók nog eens haar gepierced klitje in mijn mond heb dan duurt het niet lang voordat ze sidderend klaarkomt.
oja, wat specificaties van dit speeltje, ook niet onbelangrijk!
het weegt 166 gram en is 16 cm lang, de breedste bol (de laatste van de aanwezige 5) is zo'n 3cm groot. Het eerste bolletje is niet zo groot wat het inbrengen makkelijk maakt, eventueel kun je natuurlijk een glijmiddel op water of siliconenbasis gebruiken. Er zit een soort van handgreep op het einde wat er voor zorgt dat je altijd de controle hebt óf houdt, en niet zomaar het speeltje opeen kwijt bent. Ondanks het (voor ons) wat kleine formaat hebben we ons uitstekend vermaakt met het speeltje, sterker nog, het was eigenlijk dus gewoon erg lekker met dit geile speeltje!

score geven dan maar?
leverancier: Sinner gear.
verpakking: nou een magere twee voor de "moeite" van de leverancier.
formaat: 16cm lang, breedte maximaal 3cm.
gewicht: 166 gram.
gebruikerslevel: beginners + gevorderden.

en dan onze "gaan we deze vaker gebruiken? -score": écht wel met een hele dikke 8!
waar te bestellen? Bij de leukste webshop van Nederland: www.redlighttoys.nl

Mochten jullie overigens de foto's op een nóg grotere resolutie willen zien stuur dan gerust een mailtje naar jessevande@gmail.com!

3 opmerkingen:

 1. leuke blog van jullie grtjs echwel van ism

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ten eerste:ik hoop dat het goed met jou (jullie) gaat na het ongeluk! Leuke review! En geile fotos! Er mogen zeker meer reviews komen;) groetjes JohnMercer (van sexdumpert) ps. Email komt jullie kant op!

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Opwindend!
  Kijk al weer uit naar de volgende test!
  En sterkte met het verwerken van het ongeluk.

  BeantwoordenVerwijderen

Daar zijn we weer (een beetje dan)